https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

דונאטס

דונאטס בציפוי גנאש שוקולד וסוכריות צבעוניות - תמיד משמחות

|עוגתה| פורסם09:53
דונאטס (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1 ק"ג קמח

  • 20 גרם שמרים טריים
  • 200 גרם חמאה
  • 180 מ"ל חלב
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 ביצים
  • 150 גרם סוכר
  • 7 גרם מלח
  • 1 פקק תמצית וניל
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה

  • שמנת מתוקה להקצפה
  • 200 גרם שוקולד (כל סוג)
  • סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:

1בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים, סוכר ומלח. ממיסים את החמאה ומערבבים עם החלב והשמנת החמוצה עד לקבלת תערובת פושרת.

2מוסיפים לתערובת הקמח ביצים, וניל ואת תערובת החמאה ומעבדים במשך 5 דקות לקבלת בצק חלק, רך ומבריק. מכניסים למקרר ללילה.

3מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים גדולים ואח"כ קורצים עיגול קטן במרכז כל עיגול גדול. מניחים על נייר אפייה משומן לתפיחה של כשעה.

4מחממים שמן ומטגנים על להבה בינונית עד לצבע זהוב.

5להכנת גנאש השוקולד: בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה ומורידים מהאש. מוסיפים את השוקולד ומערבבים. שומרים את התערובת לילה במקרר.

6למחרת, מחלקים את תערובת הגנאש לשתיים. חצי שומרים לציפוי וחצי מקציפים עם מעט שמנת מתוקה (לא הרבה זמן).

7חותכים את הדונטס לחצי וממלאים בקציפת הגנאש.

8מחממים קלות את הגנאש שנשאר, מצפים את הדונאטס ומפזרים סוכריות צבעוניות מעל.

קונדיטוריתעוגתה http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9284בקיבוץ כנרת

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il