כריכונים לאחר צהריים סגריריבואו נשחק במסיבת תה, ולו רק בשביל הסנדוויצ'ים מלאי הסטיילעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם03/02/1015:49 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את קרום הלחם ויוצרים צורת מלבן. מומלץ להכניס את הקרום לתנור למספר דקות עם מעט שמן זית, לקבלת חטיפים דמויי קרוטונים. 2מורחים שכבה דקה של חמאה על מלבני הלחם. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקיקות ( אפשר בעזרת קולפן) ומסדרים על הפרוסות. 3פורסים את גבינת הפטה ומניחים על המלפפונים. ממליחים. 4לכריכוני קפרזה: פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומסדרים על פרוסות הלחם. 5פורסים את המוצרלה ומניחים על העגבניות. ממליחים ומסדרים עלה בזיליקום או זית על קיסם מעל. 6חולטים תה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |