https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

ברוסקטה קפרזה

פרוסות בגט קלויות מצופות בפסטו, עגבניות ומוצרלה

|מסעדת ספגטים הוד השרון| פורסם14:23
ברוסקטה קפרזה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • פוקצ'ה / בגט חצוי

  • כף ממרח פסטו
  • 2 עגבניות פרוסות לעיגולים דקים
  • 8 כדורי מוצרלה חצויים
  • עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. חוצים את הפוקצ'ה או הבגט באמצע. 3. מורחים שכבה דקה של פסטו על כל פוקצ'ה/ בגט. 4. מניחים 2 עיגולי עגבניות על כל פרוסה. 5. מניחים את כדורי המוצרלה החצויים על העגבניות. 6. אופים בתנור אשר חומם מראש עד לריתוך הגבינה. 7. מוציאים ומקשטים עם עלי הבזיליקום. 8. מגישים חם.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il