מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1 חבילה גבינה כחושה 0 אחוז (250 גרם)

  • 220 גרם חמאה
  • 1/2 חבילה שמנת מתוקה
  • 2 כפיות מלח (20 גרם)
  • 1/2 כפית סוכר
  • 4 כוסות קמח
  • 1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)

לעיטור

  • ביצה טרופה

  • גבינת פרמזן מרוסקת דק

אופן ההכנה:

1במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הגבינה, החמאה והשמנת המתוקה. 2. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים. 3. מערבבים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק הומוגני. 4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-6 שעות. 5. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ. 6. מורחים בביצה טרופה ומפזרים את גבינת הפרמזן המרוסקת. 7. חותכים למעוינים במידות של 3*4 ס"מ. 8. אופים ב-170 מעלות 35 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il