עוגיות גבינה כחושה מלוחותמיקי שמו מציג את הגירסה המלוחה שלו לעוגיות![]() צילום: דן פרץ |
המצרכים (20 מנות):
לעיטור
אופן ההכנה:1במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הגבינה, החמאה והשמנת המתוקה. 2. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים. 3. מערבבים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק הומוגני. 4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-6 שעות. 5. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ. 6. מורחים בביצה טרופה ומפזרים את גבינת הפרמזן המרוסקת. 7. חותכים למעוינים במידות של 3*4 ס"מ. 8. אופים ב-170 מעלות 35 דקות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAמלוח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94חטיף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%98%D7%99%D7%A3מיקי שמו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%99+%D7%A9%D7%9E%D7%95 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |