https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחם שום טעים טילים

אולי גם אתם רגילים לחשוב עליו כעל מתאבן איטלקי, אבל האמת האמיתית היא שהוא אמריקאי בכל רמ"ח איבריו, על כל הפחמימות הריקות והקלוריות המיותרות המשתמעות מזה. מה לעשות, ככה אנחנו אוהבים את הנשנושים שלנו

|mako אוכל| פורסם07:31
לחם שום (צילום: jabiru, Istock)
צילום: jabiru, Istock
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • בגט אחד או 2 ג'בטות
  • 100 גרם חמאה רכה מאוד
  • 2-3 שיני שום, כתושות
  • מעט מלח
  • מעט פטרוזיליה טרייה, קצוצה (אפשר להמיר בבזיליקום או שמיר, לפי הטעם, או בפטרוזיליה יבשה)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את כל החומרים למעט הלחם.

3פורסים את הלחם ומורחים את ממרח החמאה והשום בנדיבות, על שני הצדדים של כל פרוסה. אופים כ-10 דקות, או עד שהלחם נהיה צנימי.

4מניחים לצינון לרגע, ומגישים.

לחם שום לפני הצלייהכמעט התפתינו לזלול אותם ככה|צילום: Joe Gough, ShutterStock

* אפשר לחלופין לפרוס את הבגט לא עד הסוף, כלומר להשאיר את הפרוסות מחוברות בחלקן התחתון, ולמרוח את תערובת החמאה בין כל שני פרוסות (וגם קצת מלמעלה, שיהיה).

* אם תחליטו לפנק את הפרוסות במעט מוצרלה מגוררת לפני הצלייה, לא נזקוף זאת לחובתכם.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il