לחם שום טעים טיליםאולי גם אתם רגילים לחשוב עליו כעל מתאבן איטלקי, אבל האמת האמיתית היא שהוא אמריקאי בכל רמ"ח איבריו, על כל הפחמימות הריקות והקלוריות המיותרות המשתמעות מזה. מה לעשות, ככה אנחנו אוהבים את הנשנושים שלנוהדר אליאס|mako אוכל| פורסם29/07/2007:31 ![]() צילום: jabiru, Istock |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את כל החומרים למעט הלחם. 3פורסים את הלחם ומורחים את ממרח החמאה והשום בנדיבות, על שני הצדדים של כל פרוסה. אופים כ-10 דקות, או עד שהלחם נהיה צנימי. 4מניחים לצינון לרגע, ומגישים. כמעט התפתינו לזלול אותם ככה|צילום: Joe Gough, ShutterStock* אפשר לחלופין לפרוס את הבגט לא עד הסוף, כלומר להשאיר את הפרוסות מחוברות בחלקן התחתון, ולמרוח את תערובת החמאה בין כל שני פרוסות (וגם קצת מלמעלה, שיהיה). * אם תחליטו לפנק את הפרוסות במעט מוצרלה מגוררת לפני הצלייה, לא נזקוף זאת לחובתכם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |