https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפה עלים מתוק

במילוי מוס תמרים ותפוחים בדבש ברוטב יין

|מלון רימונים גלי כנרת| פורסם12:38
מאפה עלים במילוי מוס תמרים ותפוחים (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • בצק עלים

  • כף אבקת סוכר

לקרם התמרים:

  • כוס שמנת מתוקה

  • 1/2 כוס סוכר
  • כף ממרח תמרים
  • כף סירופ סילאן

לתפוחים בדבש:

  • כף חמאה

  • כף דבש
  • 3 תפוחי עץ גרנד חתוכים לפלחים
  • 2 כפות סוכר
  • קורט קינמון

לרוטב יין:

  • 1 כוס יין לבן חצי יבש

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • כפית רום

אופן ההכנה:

1חותכים את הבצק למלבנים בגודל 6 ס"מ על 8 ס"מ, מסדרים על תבנית עם נייר פרגמנט ומניחים מעל תבנית נוספת (על מנת שהבצק לא יתנפח). אופים בחום של 220 מעלות 12 דקות 2. מקציפים שמנת וסוכר עד קבלת קצף יציב, מוספים את ממרח התמרים ואת הסילאן ומערבבים עם כף (פעולת עטיפה). 3. ממסים חמאה על מחבת בחום נמוך, מוסיפים את התפוחים מוסיפים את הדבש סוכר והקינמון וממשיכים בישול עוד כ- 5 דקות תוך כידי ערבוב. 4. הכנת הרוטב: שמים סיר כפול (בן מרי) על הגז עם מים רותחים בסיר התחתון, בסיר העליון מערבבים את כל החומרים של הרוטב יחד וטורפים במטרפה (כל הזמן) עד לקבלת רוטב חם ומוקצף, לאחר מכן מקררים את הרוטב. 5. סידור המנה: מניחים שכבת בצק מזלפים את קרם התמרים ומסדרים את תפוחים מעל מניחים עוד שכבת בצק וחוזרים על הפעולה של הסידור של הקרם והתפוחים, סוגרים עם שכבת בצק ומפזרים מעל אבקת סוכר. לאחר שהמנה מוכנה, יוצקים את רוטב היין במרכז הצלחת ועליו מניחים את המנה. 6. ניתן לקשט את המנה עם רימונים, ליצ'י או כל פרי אחר.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il