מקלוני פולנטה ברוטב יוגורטמקלות פולנטה רכים מבפנים ופריכים מבחוץ. מוגשים עם רוטב יוגורט ועירית לטבילהשי לי ליפא|באדיבות מחלבות גד| פורסם16/05/1421:58 ![]() צילום: דן לב, גד, מחלבות גד |
המצרכים (6 מנות):
רוטב יוגורט ועירית:
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית בגודל 3025* ס"מ בנייר אפייה. 2מביאים לרתיחה בסיר בינוני מים ומלח. 3מוסיפים קמח תירס בהדרגה (לא להוסיף את הקמח בבת אחת, אחרת ייוצרו גושים) ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית. מבשלים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהתערובת סמיכה. 4מוסיפים גבינת פקורינו וחמאה ומערבבים היטב. מבשלים עוד כדקה תוך כדי בחישה עד שהגבינה והחמאה נמסות. 5יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים עם מרית. מצננים כשעתיים בטמפרטורת החדר עד שהתערובת מוצקה. 6מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 7חותכים את הפולנטה למקלונים בעובי 1.5 ס"מ. מניחים בתבנית. 8אופים בתנור החם כ-25 דקות עד שמקלוני הפולנטה זהובים קלות. 9רוטב יוגורט ועירית: מערבבים את יוגורט הכבשים, המיונז, העירית, אגוז המוסקט, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול. 10. מגישים חם עם רוטב יוגורט ועירית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |