https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חטיפי שומשום

קרקרים דקיקים, פריכים ומלוחים עם שומשום, שאי אפשר להפסיק לנשנש

|פרווה, הוצאת אורנית| פורסם15:19
חטיפי שומשום (צילום: פרווה, הוצאת אורנית)
צילום: פרווה, הוצאת אורנית
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (150 מנות):

  • 2 כוסות שומשום

  • 300 גרם מרגרינה בטעם חמאה, קרה
  • 5 כוסות קמח
  • 1 כף מלח
  • ½1 כוסות מי סודה חזקה

אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש לחום בינוני-גבוה של 200 מעלות.

1במחבת קטנה, על להבה נמוכה, קולים 2 כוסות שומשום תוך כדי ערבוב, עד להזהבה. 2. מחברים למיקסר את וו הלישה ומעבדים את המרגרינה, חתוכה לקוביות, עם הקמח והמלח לבצק פירורי. מוסיפים את מי הסודה ולשים לבצק רך ואחיד. מוסיפים את השומשום ומערבבים. 3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק מאוד. חותכים עם גלגלת משוננת למרובעים בגודל 5 ס"מ ומניחים בתבנית על נייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות, עד להזהבה. מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il