https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פחזניות דניס באיולי

פחזניות נימוחות בשילוב מעולה ועדין של דניס ועשבי תיבול עם איולי פיקנטי

|מאסטר שף| פורסם21:30
פחזניות אסייתיות במילוי דניס (תמונת AVI: mako)
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לפחזניות

  • 200 מ"ל מים
  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 150 גרם קמח מנופה
  • 3 כפות שומשום שחור
  • כף זרעי כוסברה טחונה
  • כפית מלח שטוחה
  • כפית סוכר
  • 4 ביצים + מעט ביצה להברשה לפני האפייה

לאיולי

  • 2 חלמונים
  • 2 כוסות שמן זית
  • מעט מלח
  • מיץ מחצי ליים
  • 1/2 פלפל צילי חריף קצוץ
  • 3 שיני שום כתוש
  • כף דבש
  • כפית שטוחה של צלפים

להכנת הדג

  • מעט שמן זית
  • 40 גרם חמאה
  • חופן עלי כוסברה טריים
  • מיץ מליים שלם
  • 4 שיני שום, כתושות
  • כפית זרעי כוסברה טרייה
  • 1/2 כפי כורכום
  • כף דבש
  • גרדת ליים
  • 2 נתחי דניס טרי, בגודל בינוני
  • מעט עלי אנדיב לקישוט

אופן ההכנה:

להכנת הפחזניות:

1מחממים בסיר 200 מ"ל מים עם 100 גרם חמאה, חצי כפית מלח וחצי כפית סוכר. מבשלים עד המסה.

2מוסיפים את הקמח, השומשום השחור, הכוסברה, כפית מלח וכפית סוכר ומבשלים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב ועד לאיחוד וייבוש הבצק.

3מוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה, עד לקבלת מרקם חלק.

4מצננים את התערובת ומכניסים לתוך שק זילוף עם צנתר בקוטר 1 וחצי ס"מ.

5מזליפים ליחידות קטנות ובמרווחים נאים. מברישים בביצה.

6אופים כ-20 דקות, על 190 מעלות. לאחר מכן, מכבים את התנור אך משאירים את המאוורר עם דלת מעט פתוחה על מנת לייבש מעט את הפחזניות.

להכנת האיולי:

1מערבבים 2 חלמונים בבלנדר. באיטיות מוסיפים 2 כוסות שמן זית, מעט מלח, מיץ מחצי ליים, פלפל צי'לי, שום, דבש וצלפים. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

להכנת הדג:

2מחממים בסיר מעט שמן זית, 40 גרם חמאה, עלי כוסברה, מיץ מליים שלם, שום כתוש, זרעי כוסברה, כורכרום, דבש ומעט גרידת ליים.

3לאחר בישול מהיר, מוסיפים לסיר 2 נתחי דניס טרי. ממשיכים לבשל עוד כ-9 דקות.

4לאחר הבישול, מפוררים את נתחי הדג (כמו מרקם של טונה) ומנקים מעצמות.

5להגשה, מניחים בצלחת הגשה את הפחזניות, מעל את הדג ובוזקים רוטב מעל הכל. לבסוף קוצצים מעט עלי אנדיב ומפזרים מעל.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il