פחזניות דניס באיוליפחזניות נימוחות בשילוב מעולה ועדין של דניס ועשבי תיבול עם איולי פיקנטיאליהב שאשון|מאסטר שף| פורסם24/09/1121:30 ![]() |
המצרכים (4 מנות):לפחזניות
לאיולי
להכנת הדג
אופן ההכנה:להכנת הפחזניות: 1מחממים בסיר 200 מ"ל מים עם 100 גרם חמאה, חצי כפית מלח וחצי כפית סוכר. מבשלים עד המסה. 2מוסיפים את הקמח, השומשום השחור, הכוסברה, כפית מלח וכפית סוכר ומבשלים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב ועד לאיחוד וייבוש הבצק. 3מוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה, עד לקבלת מרקם חלק. 4מצננים את התערובת ומכניסים לתוך שק זילוף עם צנתר בקוטר 1 וחצי ס"מ. 5מזליפים ליחידות קטנות ובמרווחים נאים. מברישים בביצה. 6אופים כ-20 דקות, על 190 מעלות. לאחר מכן, מכבים את התנור אך משאירים את המאוורר עם דלת מעט פתוחה על מנת לייבש מעט את הפחזניות. להכנת האיולי: 1מערבבים 2 חלמונים בבלנדר. באיטיות מוסיפים 2 כוסות שמן זית, מעט מלח, מיץ מחצי ליים, פלפל צי'לי, שום, דבש וצלפים. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. להכנת הדג: 2מחממים בסיר מעט שמן זית, 40 גרם חמאה, עלי כוסברה, מיץ מליים שלם, שום כתוש, זרעי כוסברה, כורכרום, דבש ומעט גרידת ליים. 3לאחר בישול מהיר, מוסיפים לסיר 2 נתחי דניס טרי. ממשיכים לבשל עוד כ-9 דקות. 4לאחר הבישול, מפוררים את נתחי הדג (כמו מרקם של טונה) ומנקים מעצמות. 5להגשה, מניחים בצלחת הגשה את הפחזניות, מעל את הדג ובוזקים רוטב מעל הכל. לבסוף קוצצים מעט עלי אנדיב ומפזרים מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |