פרעצל פיצהמה יותר מגרה מפרעצל? זה קל - פרעצל ממולא, ולא סתם ממולא אלא ממולא ברוטב עגבניות ומוצרלה, כאילו היה פיצה מן השורה. הקייטנה של mako מגישה: הדבר הכי טעים לעשות עם הזמן שלכם בחופשליאור משיח|mako אוכל| פורסם15/08/2207:05 ![]() צילום: ליאור משיח, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לבצק:
למלית:
להברשה:
אופן ההכנה:1לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות, עד שהבצק חלק, חזק ואלסטי. 2מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-6 חתיכות שוות במשקל 100-110 גרם כל אחת. יוצרים מהן כדורים, מכסים ומניחים לכ-5 דקות. לאתר של ליאור משיח https://www.lioroooosh.com/ 3מרדדים במערוך את כדורי הבצק לרצועות ארוכות מאוד, בערך באורך של תבנית התנור. 4מורחים לאורך מרכזה של כל רצועה קצת רוטב עגבניות – שימו לב להתמקד במרכז, כדי שאפשר יהיה לסגור את הרצועה אחר כך. מפזרים קצת מוצרלה מגוררת ופרמזן מגוררת. 5צובטים את החלק העליון והתחתון של הרצועה יחד, וסוגרים את המלית בתוכה. נוצרת רצועה ארוכה, סגורה וממולאת, וממנה מכינים את הפרעצל. 6קולעים את הבצק לצורה של פרעצל ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מכסים ומניחים להתפחה של 30 דקות. 7בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות. 8לאחר ההתפחה מברישים את הפרעצלים בחמאה מומסת ומפזרים עוד מהגבינות. 9אופים כ-15 דקות, עד שהפרעצלים תפוחים וזהובים והגבינה מבעבעת. מוציאים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |