מאפה בצק עם דלעתמאפה עדין שיכול להוות מנה ראשונה, תוספת או מנה עיקרית בארוחה קלילהישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|אהרוני מבשל לחברים| פורסם27/04/0911:16 |
המצרכים :לבצק:
למלית:
לאפייה
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק יחד ולשים עד שהבצק הופך לאחיד ונוח לעבודה. מכסים את קערת הבצק ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה. 2. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, החמאה ועלי המרווה לאחר מספר דקות מוסיפים למחבת את הבצל מטגנים ותו מעט ומוסיפים את הדלעת, המלח הפלפל והסוכר. מבשלים כעשר דקות- עד שהדלעת רכה לגמרי. מניחים לדלעת להצטנן וממעכים אותה למחית בעזרת מזלג. 3. מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות. 4. לאחר שתפח הבצק, מחלקים אותו לכדורים קטנים, כל כדור שכזה מרדדים לעיגול. 5. במרכז עיגול הבצק מניחים שתי כפות מילוי, אוספים את שולי הבצק מעל למילוי למעין לחמנייה ממולאת. 6. מניחים את המאפים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מושחים את פני הבצק בחלמון טרוף עם מעט מים, מפזרים מעט מלח גס ואופים בתנור החם כ- 30 דקות. תגיות:מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7דלעת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%9C%D7%A2%D7%AAאוכל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9Cישראל אהרוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C+%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |