גוזלמה מבצק יוגורט ובולגריתבשביל פינוק פחמימתי חמים, גבינתי ומטריף חושים לא צריך שמרים וגם לא מיקסר. מה כן צריך? קמח, יוגורט וגבינה בולגרית, וגם סבלנות לרדד את הבצק הכי דק שאפשר. מוכנים?ארז קומרובסקיhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-049cb2c9706c411001.htm|יחסי ציבור| פורסם15/11/2307:07 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, סוגת |
המצרכים (10 מנות):לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1לשים את הקמח עם היוגורט והמלח כמה דקות, עד שהבצק מתאחד. מכסים בניילון ומניחים בצד לשעה. בינתיים מערבבים את חומרי המילוי. 2מחלקים את הבצק ל-10 כדורים. מרדדים כל כדור על משטח עבודה מקומח קלות לעיגול דק ביותר. מניחים את המילוי על חצי מהעיגול וסוגרים היטב עם החצי השני בעזרת האצבעות. 3מורחים בשמן זית ומרדדים שוב בעדינות, כדי לא לפוצץ את המאפה. גוזלמה מבצק יוגורט ובולגרית סוגת ארז קומרובסקי|צילום: נמרוד סונדרס, סוגת4מחממים מחבת ברזל היטב וכשהיא חמה צולים את הגוזלמה משני הצדדים עד שהיא משחימה היטב. אוכלים מהר מהר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |