עוף בשום וכוסברה וחלה עגולהשתי מנות האודישן של אווה: העוף הצהבהב עם הרוטב המגרה והחלה הרכה שעטפה אותו באופן הכי ביתי שאפשראווה קדוש|מאסטר שף| פורסם07/11/1216:11 ![]() |
המצרכים :לעוף:
לחלה:
אופן ההכנה:העוף: 1מכניסים את כל החומרים לסיר שטוח וממלאים מים עד גובה העוף. 2מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, עד שהרוטב מסמיך. החלה: 1שמים את כל החומרים הקערה ומוסיפים מים פושרים עד לקבלת בצק דביק. 2לשים כ-10 דקות, מכסים את הקערה ומניחים להתפחה של כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3לשים את הבצק שוב ומניחים לעוד חצי שעה של תפיחה. 4מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ויוצרים צמה. מורחים בחלמון טרוף ומפזרים מעט שומשום או גרעיני חמניות. 5אופים ב-180 מעלות כ-30 דקות, או עד שהחלה מזהיבה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |