https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

משה בתיבה

למעט עניין בצק העלים, שלפעמים טיפה כבד עלינו, משה בתיבה זה משהו שקשה לנו לעמוד בפניו. בגרסה הזאת, של ענת אלישע, מחליפים בצק עלים בפילאס הנגיש לא פחות, וזהו - עכשיו מדובר בנשנוש המושלם

משה בתיבה (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת בצק פילאס טורקי, מופשר במקרר (אפשר להחליף בבצק עלים, אבל הפילאס יותר עדין וכיפי)
  • 400 גרם נקניקיות
  • ביצה להברשה
  • שומשום לפיזור

אופן ההכנה:

1מחלקים את הבצק לרצועות ברוחב הנקניקיות הרצוי (שלמות או חצויות - אנחנו הלכנו הפעם על חצויות).

2מגלגלים כל נקניקיה עד אמצע הרצועה, חותכים ומניחים במגש מרופד בנייר אפייה. ממשיכים כך עם כל השאר.

3מברישים בביצה ומפזרים שומשום.

4מחממים תנור ל-180 מעלות (חום סטטי) ואופים 30-35 דקות.

משה בתיבה. נשנוש של החייםנשנוש של החיים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

לבלוג של ענת אלישע https://www.anatelisha.co.il/

ולאינסטגרם שלהhttps://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/

משה בתיבה בבצק פילאסמשה בתיבה בבצק פילאס|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il