משה בתיבהלמעט עניין בצק העלים, שלפעמים טיפה כבד עלינו, משה בתיבה זה משהו שקשה לנו לעמוד בפניו. בגרסה הזאת, של ענת אלישע, מחליפים בצק עלים בפילאס הנגיש לא פחות, וזהו - עכשיו מדובר בנשנוש המושלםענת אלישעhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-f3c89629e162871026.htm|mako אוכל| פורסם10/01/2408:42 ![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחלקים את הבצק לרצועות ברוחב הנקניקיות הרצוי (שלמות או חצויות - אנחנו הלכנו הפעם על חצויות). 2מגלגלים כל נקניקיה עד אמצע הרצועה, חותכים ומניחים במגש מרופד בנייר אפייה. ממשיכים כך עם כל השאר. 3מברישים בביצה ומפזרים שומשום. 4מחממים תנור ל-180 מעלות (חום סטטי) ואופים 30-35 דקות. נשנוש של החיים|צילום: ענת אלישע, mako אוכללבלוג של ענת אלישע https://www.anatelisha.co.il/ ולאינסטגרם שלהhttps://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/ משה בתיבה בבצק פילאס|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |