1מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה ויוצקים לתבנית מאפינס משומנת בתרסיס שמן בטעם חמאה עד 2/3 מהגובה.
2על התערובת שמים כפית ריבה משובחת ומכסים את התבנית ביתרת תערובת הגבינה.
3אופים כ-30 דקות בחום בינוני עד שמזהיב.
4מקררים מעט ומחלצים מהתבנית.
5מורחים בחמאה מומסת ומגלגלים בסוכר מעורב בקינמון. ניתן להקפיא.
>> לכל מתכוני הסופגניות https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-4f23fa83e0c3431006.htm?Partner=interlink
>> למתכון המלא בפורום אוכל חלבי של תפוזhttp://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=771