https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פשטידת תרד

כל בית צריך מתכון בסיסי לפשטידת תרד פשוטה וטובה - כזאת שאפשר לסגור איתה ארוחת ערב עם כמה ירקות ליד או לנשנש בין הארוחות אפילו ישר מהמקרר. זאת האחת שלנו

פשטידת תרד (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 20 על 30 ס"מ:

  • 2 חבילות תרד (400-500 גרם בסך הכל), שטופות
  • מעט שמן זית
  • בצל גדול, קצוץ
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • חבילת פטרוזיליה, קצוצה
  • 200 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת
  • חצי צ'ילי ירוק טרי, קצוץ דק (לא חובה)
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

2מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום ואת התרד וממשיכים לטגן חצי דקה.

3מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המרכיבים לקבלת תערובת אחידה.

4מעבירים את התערובת לתבנית ואופים חצי שעה, או עד שהפשטידה שחומה ומוכנה.

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון https://www.instagram.com/rotem_lieberson/

לבלוג של רותם ליברזון https://rotteml.com/

פשטידת תרד של רותם ליברזוןפשטידת תרד של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il