קיש פלפלים, קשקבל ופסטובסיס של בצק פריך שמתפורר בפה ומילוי מפנק של גבינות ופלפלים|קישריה http://www.quicheria.co.il/| פורסם22/07/1012:06 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (15 מנות):
לבצק
למילוי
לרויאל
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את קוביות החמאה, הקמח והמלח ומעבדים עד להיווצרות פירורים קטנים. 2מוסיפים את הנוזלים וממשיכים לעבד מעט בפולסים קצרים, רק עד שהפירורים מתאחדים לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר. 3מכינים את המילוי: חותכים את הפלפלים לרצועות. מכניסים למעבד מזון את חומרי הרויאל, ומערבבים היטב כך שלא יישארו גושים (אפשר לעשות את זה גם עם מטרפה). 4מחממים תנור ל-160 מעלות. 5מכינים את הקלתית: מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, ומרפדים את התבנית. מניחים על הבצק נייר אפייה ועליו מפזרים קטניות כמשקולת. מכניסים לתנור החם לכ-10 דקות, ומצננים מעט. 6מעלים את חום התנור ל-180 מעלות. 7מרכיבים את קיש: מורחים את הפסטו על הקלתית. מסדרים מעל את רצועות הפלפלים וקוביות הגבינה, ויוצקים את תערובת השמנת והביצים (הרויאל). מכניסים לתנור החם לאפייה של כחצי שעה, עד שהרויאל מתייצב ומזהיב. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fקיש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%99%D7%A9פלפלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%9C%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9Dגבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94קשקבל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A9%D7%A7%D7%91%D7%9Cפסטו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%95בצק פריך https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9A ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |