https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כרובית ברוטב גבינה

האורחים שלכם לא יפסיקו להתחנן שתכינו להם את המנה המושלמת הזאת

|טעימא| פורסם18:47
כרובית ברוטב גבינה (צילום: רוני מנדלמן, mako אוכל)
צילום: רוני מנדלמן, mako אוכל
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • כרובית גדולה שטופה וחתוכה לפרחים
  • 2 עלי דפנה
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • קורט מלח גס
  • סיר מים

לרוטב

  • 2 כפות קרם פרש (שמנת חמוצה 15% תספיק)
  • 50 גרם גבינת גרוייר מגוררת
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • פלפל גרוס
  • צ'ילי גרוס
  • בצל ירוק קצוץ (1-2)

אופן ההכנה:

1ממלאים כרבע מהסיר במים מוסיפים 2 עלי דפנה, מוסקט ומלח.

2מניחים את המניפה בפנים ועליה את הכרובית.

3על אש בינונית מאדים את הכרובית כ-12-14 דקות.

4מסננים את הכרובית ושומרים מי בישול.

5מניחים את הכרובית בתבנית.

מכינים את הרוטב:

1בסיר קטן מרתיחים 100 מ"ל מי בישול ואת הקרם פרש.

2מערבבים תוך כדי בישול עד שמסמיך.

3מוסיפים את גבינת הגרוייר והפרמז'ן ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שמסמיך. מוסיפים מלח ופלפל.

4מוזגים מעל הכרובית, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ, מעט פרמזן ומעט צ'ילי כוש ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות עד שמשחים (עניין של חמש עד שבע דקות).

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il