כרובית ברוטב גבינההאורחים שלכם לא יפסיקו להתחנן שתכינו להם את המנה המושלמת הזאתרוני מנדלמן|טעימא| פורסם13/11/1118:47 ![]() צילום: רוני מנדלמן, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1ממלאים כרבע מהסיר במים מוסיפים 2 עלי דפנה, מוסקט ומלח. 2מניחים את המניפה בפנים ועליה את הכרובית. 3על אש בינונית מאדים את הכרובית כ-12-14 דקות. 4מסננים את הכרובית ושומרים מי בישול. 5מניחים את הכרובית בתבנית. מכינים את הרוטב: 1בסיר קטן מרתיחים 100 מ"ל מי בישול ואת הקרם פרש. 2מערבבים תוך כדי בישול עד שמסמיך. 3מוסיפים את גבינת הגרוייר והפרמז'ן ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שמסמיך. מוסיפים מלח ופלפל. 4מוזגים מעל הכרובית, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ, מעט פרמזן ומעט צ'ילי כוש ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות עד שמשחים (עניין של חמש עד שבע דקות). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |