https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פוקצ'ה מתוקה

חיים כהן מלמד אתכם איך מכינים את הלחם האיטלקי הכי מפנק שיש בתוספת יוגורט ודבש

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-93dcb2c9706c411001.htm|כל אחד רוצה להיות טבח| פורסם13:58
פוקצ'ה – מתוקה
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 קילו קמח שטיבל 2

  • 100 גרם קמח סימולינה דורום של דה צ'קו
  • 13 גרם שמרים טריים
  • 70 גרם סוכר
  • 20 גרם מלח
  • 650 מיליליטר מים קרים

להגשה

  • חלב דבש

  • יוגורט

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את כל חומרי הבצק בבלנדר או מערבל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, בטמפ' של 25 מעלות.

2מחלקים את הבצק לכדורים, לוקחים כדור בצק ומשטחים בצורת עיגול.

3מחממים מחבת משומן בשמן זית.

4שמים עליו את הבצק ומטגנים משני הצדדים.

5כשהפוקצ'ה מוכנה- מגישים אותה עם דבש או חלת דבש מעל, לצד יוגורט.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il