סופגניות אפויות במלית ריבהסופגניה ללא טיגון שהופכת למאפה שמרים רך ומפנק, במלית קלאסית של ריבהשמרית גולדברג|ניופאן גורמה| פורסם19/11/1009:38 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מכניסים לקערת המיקסר את כל חומרי הבצק מלבד החמאה והמלח. לשים 4 דקות ומוסיפים את החמאה והמלח. ממשיכים ללוש עוד כ-5 דקות עד שהחמאה נבלעת היטב בבצק ומתקבל בצק אחיד. 2משמנים במעט שמן את הבצק ומניחים בקערה לתפיחה עד הכפלת הנפח. 3מקמחים את משטח העבודה ומחלקים את הבצק לכדורים קטנים וזהים. יוצרים גומה בכל כדור וממלאים בכפית ריבה, סוגרים ומגלגלים לכדור, מניחים בתבנית מאפינס משומנת ומשהים לתפיחה נוספת של חצי שעה. 4מברישים את הסופגניות בביצה טרופה ואופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות במשך 20 דקות. 5מקררים את הסופגניות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fסופגניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAחנוכה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%94מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94ללא טיגון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%9C%D7%90+%D7%98%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9Fריבה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%94שמרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |