https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סופגניות אפויות במלית ריבה

סופגניה ללא טיגון שהופכת למאפה שמרים רך ומפנק, במלית קלאסית של ריבה

|ניופאן גורמה| פורסם09:38
סופגניות אפויות במילוי ריבה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1/2 קילו קמח

  • 1/2 כוס סוכר
  • 50 גרם שמרים טריים
  • 200 מיל' חלב פושר
  • 1 ביצה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 100 גרם חמאה
  • קליפת לימון מגורדת
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית קינמון

אופן ההכנה:

1מכניסים לקערת המיקסר את כל חומרי הבצק מלבד החמאה והמלח. לשים 4 דקות ומוסיפים את החמאה והמלח. ממשיכים ללוש עוד כ-5 דקות עד שהחמאה נבלעת היטב בבצק ומתקבל בצק אחיד.

2משמנים במעט שמן את הבצק ומניחים בקערה לתפיחה עד הכפלת הנפח.

3מקמחים את משטח העבודה ומחלקים את הבצק לכדורים קטנים וזהים. יוצרים גומה בכל כדור וממלאים בכפית ריבה, סוגרים ומגלגלים לכדור, מניחים בתבנית מאפינס משומנת ומשהים לתפיחה נוספת של חצי שעה.

4מברישים את הסופגניות בביצה טרופה ואופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות במשך 20 דקות.

5מקררים את הסופגניות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il