מאפה עוף, פטריות ותאניםמאפה בצק עלים במילוי חזה עוף או פרגית, פטריות ותאנים טריות בשביל האפקט החגיגידנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם30/08/1317:08 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים העוף ומטגנים עוד 5 דקות להזהבה קלה. 2מוסיפים את הפטריות, ממשיכים לטגן 4-5 דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים. 3מעבירים למסננת ומניחים ל-15 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות. 4חותכים שלושת-רבעי מהבצק ופורשים על תבנית מלבנית או אינגליש קייק, כך שיישארו שוליים. מסדרים את המילוי, מפזרים את התאנים ומכסים ברבע הבצק הנותר. צובטים את הבצק לסגירה. אם נשארים שוליים מיותרים – חותכים אותם. 5מורחים בביצה טרופה, ואופים 15 דקות על טורבו ועוד 20 דקות נוספות על מצב רגיל, עד להזהבה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink >> כל המתכונים לראש השנהhttps://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink תגיות:מאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9Dבצק עלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9Dעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3חזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3פטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAתאנים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9Dמתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |