לחם בירה ואגוזיםניתן לאפות חלקית ואז להקפיא ולשמור![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:מחממים את התנור לחום של 170 מעלות 1. בקערה מערבבים את כל החמרים עד קבלת בצק דביק. 2. בתבנית לחם מניחים את הבצק ואופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות אפשר לאפות רק למחצה, לשמור בפריזר ולהשלים את זמן האפייה לפני ההגשה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |