מנת המנגל של אביבה פיבקו: מתכון לפיצה בגרילהפיצה האהובה בגרסת גריל שמוסיפה נופך אמריקאי למתכון האיטלקי הידועאביבה פיבקוhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-0b8085792a5ab21004.htm|מאסטר שף| פורסם27/10/1017:41 ![]() |
המצרכים (4 מנות):מצרכים לבצק:
תוספות:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם השמרים, השמן והמלח, ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונוח ללישה. 2. שמים בקערה במקום חמים לתפיחה, עד להכפלת הבצק (עד שעה). 3. קולים את החציל על הגריל, מוציאים את בשר החציל ומועכים במזלג. 4. מתבלים לפי בטעם במלח ופלפל שחור. 5. צורבים את עגבניות השרי על הגריל. 6. לאחר שהבצק תפח פותחים אותו, מורחים עליו את החציל ומפזרים עגבניות שרי, אנשובי ופרוסות גבינת ברי. 7. מעבירים לתבנית וצולים על הגריל 10 דקות (אפשר כמובן גם לאפות בתנור רגיל: 12 דקות ב-200 מעלות). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |