https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פשטידת נקניקיות ופלפלים אדומים

כן אפשר גם עם נקנקיות! בואו לראות איך הופכים פשטידה משעממת למשהו צבעוני, מעניין והרבה יותר טעים

|Zuppa Dogs| פורסם17:42
פשטידה עם נקניקיות (צילום: בועז לביא, ifeel)
צילום: בועז לביא, ifeel
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (1 מנות):

מרכיבים

  • החומרים לתבנית בקוטר 30 ס"מ:

  • שמן זית, לטיגון
  • 3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
  • 2 שיני שום, חתוכות גס
  • 5 ענפי תימין, קצוצים
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • קורט סוכר
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 3 ביצים
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 1 מכל (200 גרם) גבינת שמנת
  • 5 נקניקיות, חתוכות לעיגולים באורך 1/2 ס"מ
  • 150 גרם גבינת פרמזן, מגוררת

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת את שמן הזית ומקפיצים את הפלפלים, השום והתימין. מתבלים במלח, בפלפל שחור גרוס ובסוכר.

2מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, הקמח וגבינת השמנת לתערובת אחידה. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס.

3מעבירים את הפלפלים המוקפצים לתבנית משומנת ומוסיפים את הנקניקיות. יוצקים מעל את תערובת השמנת-ביצים.

4מפזרים מעל התערובת את גבינת הפרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-1/2 שעה או עד שקיסם הננעץ במרכז הפשטידה יוצא יבש.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il