מאפינס קוטג' הכי קלים בעולםהם טעימים כמו שהם, עם חביתה או ממרח שאוהבים, ויכולים בשמחה לקבל תוספות כמו זיתים (למנה מלוחה) או קצת סוכר וקינמון או שוקולד (למנה מתוקה). מחפשים ללכת פשוט? זה המתכון בשבילכםאסתי רותםhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-b540190ddc3b131006.htm|mako אוכל| פורסם05/02/2311:05 ![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :לכ-10 יחידות:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל החומרים הרטובים. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת. 2משמנים תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לשקעים עד שלושה רבעים מגובהם. מפזרים שומשום. 3אופים בחום של 180 מעלות כ-15 עד 20 דקות, עד שהמאפינס שזופים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש. * שימו לב, למאפינס כמו שהם יש טעם נייטרלי. אפשר להוסיף להם תוספות כמו זיתים, עגבניות מיובשות או פלפלים קלויים. אפשר גם להפוך אותם למתוקים על ידי הוספת שליש כוס סוכר ותוספות כמו קינמון, אגוזים או צימוקים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |