בורקס טריק גבינות ותרדזקוקים למנת פחמימות אבל הזמן דוחק? ככה תכינו בורקס גבינות ותרד בחמש דקות עבודה: בקערה אחת, בלי ללכלך את הידיים, בלי למלא בורקס בורקס ועם טעם חלום |
המצרכים (5 מנות):
להברשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה את מצרכי המילוי עד לאיחוד. 3 פורסים את בצק העלים על משטח העבודה וחוצים אותו לחצי. 4 על חצי בצק בלבד: מניחים כף של המילוי על הבצק, וחוזרים על הפעולה עד שחצי הבצק מלא לאורכו ולרוחבו בתלוליות מילוי. הותירו מרווחים בין התלוליות ובכל שולי הבצק. 5 מניחים את חצי הבצק הריק מעל, מהדקים את הבצק העליון והתחתון מעט עם הידיים, בעיקר בקצוות ובין תלוליות המילוי, בחלקים שנותרו ריקים ממילוי. 6 בעזרת חותכן או סכין חותכים לאורך ורוחב הבצק כך שמתקבלים לריבועים. 7 מניחים על התבנית, מברישים בביצה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור החם למשך 20 דקות או עד להזהבה. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
בורקס טריק גבינות ותרד. בלי ללכלך ידיים | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בורקס טריק גבינות ותרד. עורמים על הבצק | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בורקס טריק גבינות ותרד. הכי מהיר ויעיל | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בורקס טריק גבינות ותרד. מושלם לממהרים | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|