פאי בצל וגבינותפאי טעים ופשוט להכנה, מתאים לכל ארוע וארוחרן וסילבר|מאסטר שף| פורסם11/11/1015:26 ![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (3 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1להכנת הבצק: מכניסים קמח למעבד מזון, מוסיפים חמאה, חלמון, מלח ומים קרים. מעבדים עד לקבלת בצק. מוציאים מהמעבד וממשיכים ללוש כדקה ביד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה. 2מסדרים את הבצק בתבנית פאי, מכסים בנייר כסף וממלאים בחומוס או שעועית כדי שלא יתפח. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות ונותנים לו לנוח. 3מכינים מלית: מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה חלקית, ומקררים לטמ"פ החדר. 4מערבבים את הגבינות עם הבצל והביצה ומתקנים טיבול עם מלח ופלפל. 5שופכים את התערובת על גבי בסיס הפאי האפוי חלקית. 6מכניסים לתנור (180 מעלות) עד שמזהיב כ-20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |