https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פאי בצל וגבינות

פאי טעים ופשוט להכנה, מתאים לכל ארוע וארוח

|מאסטר שף| פורסם15:26
המנה של רן 2 (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (3 מנות):

לבצק:

  • 400 גרם (3 כוסות פחות 1 כף גדושה) קמח לבן

  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 160 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • חלמון
  • 3 כפות שמנת לבישול
  • מים קרים על פי הצורך (2-3 כפיות, לא יותר)

למלית:

  • 250 ג"ר גבינת מסקרפונה

  • 150 ג"ר פרמזן
  • 1 ביצה
  • 2 בצלים קלופים וחתוכים לפרוסות
  • 1/2 חבילה חמאה

אופן ההכנה:

1להכנת הבצק: מכניסים קמח למעבד מזון, מוסיפים חמאה, חלמון, מלח ומים קרים. מעבדים עד לקבלת בצק. מוציאים מהמעבד וממשיכים ללוש כדקה ביד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.

2מסדרים את הבצק בתבנית פאי, מכסים בנייר כסף וממלאים בחומוס או שעועית כדי שלא יתפח. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות ונותנים לו לנוח.

3מכינים מלית: מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה חלקית, ומקררים לטמ"פ החדר.

4מערבבים את הגבינות עם הבצל והביצה ומתקנים טיבול עם מלח ופלפל.

5שופכים את התערובת על גבי בסיס הפאי האפוי חלקית.

6מכניסים לתנור (180 מעלות) עד שמזהיב כ-20 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il