https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פיש טאקו עם סלסה מנגו וסברס

להכל יש טעם נהדר כשהוא עטוף בטאקו, ובמתכון הבא זה פשוט מושלם

|מאסטר שף| פורסם21:00
פיש-טאקו (תמונת AVI: mako)
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • שמן תירס
  • 1 פילה פרידה אדומה (או כל דג לבן אחר)
  • 1 כוס אורז מבושל
  • חופן כוסברה, קצוצה דק
  • מיץ לימון
  • ½ כוס ממרח שעועית שחורה
  • מלח
  • פלפל
  • 2 טורטיות תירס

לסלסה

  • 1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 סברס, מקולף וחתוך לקוביות
  • חופן עלי כוסברה
  • ½ פלפל אדום חריף, קצוץ
  • ½ בצל אדום, קצוץ דק
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1במחבת מחממים מעט שמן תירס. ממליחים ומפלפלים את פילה הדג ושמים במחבת כשהעור כלפי מטה. מטגנים מספר דקות עד להזהבה, הופכים ומטגנים עוד מספר דקות.

2מפוררים את הדג לפיסות ומתבלים במעט עלי כוסברה קצוצים ומיץ לימון.

3מערבבים את האורז המבושל עם מעט מלח ועלי כוסברה.

4מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.

5מחממים את הטורטיות במחבת חמה. במרכז כל טורטיה שמים מעט אורז, ממרח שעועית, דג ומעט מהסלסה. מגלגלים את הטורטייה כמו לאפה. באותו אופן מכינים את שאר הטורטיות.

6חותכים את הקצה של כל טורטייה ומניחים על צלחת גדולה. מפזרים מסביב את שאר הסלסה. מעטרים במעט עלי כוסברה ופרוסות פלפל אדום חריף.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il