1במחבת מחממים מעט שמן תירס. ממליחים ומפלפלים את פילה הדג ושמים במחבת כשהעור כלפי מטה. מטגנים מספר דקות עד להזהבה, הופכים ומטגנים עוד מספר דקות.
2מפוררים את הדג לפיסות ומתבלים במעט עלי כוסברה קצוצים ומיץ לימון.
3מערבבים את האורז המבושל עם מעט מלח ועלי כוסברה.
4מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
5מחממים את הטורטיות במחבת חמה. במרכז כל טורטיה שמים מעט אורז, ממרח שעועית, דג ומעט מהסלסה. מגלגלים את הטורטייה כמו לאפה. באותו אופן מכינים את שאר הטורטיות.
6חותכים את הקצה של כל טורטייה ומניחים על צלחת גדולה. מפזרים מסביב את שאר הסלסה. מעטרים במעט עלי כוסברה ופרוסות פלפל אדום חריף.