לחמניות שום ועשבי תיבולבשביל רובנו לחם שום הוא רק הפיצוי בכל פעם ששליח הפיצה מאחר בכמה דקות. אנחנו אומרים, עזבו אתכם מפיצה קנויה או איחורים, חממו את התנור ותתפנקו על הלחמניות הזהובות והמושלמות האלהבל קפצן|mako אוכל| פורסם23/03/1609:44 ![]() צילום: Peredniankina, Shutterstock |
המצרכים (60 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים. 2מוסיפים את שמן הזית והמים ולשים כ-3 דקות במיקסר עם וו לישה במהירות אטית. 3מוסיפים את המלח, לשים כ-3 דקות נוספות, מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים את הבצק בצד להתפחה של שעה. 4אחרי שעה מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות, קורצים כדורים בגודל פינג פונג ומעגלים אותם יפה. 6מסדרים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של כ-3 ס"מ אחד מהשני. 7מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את שמן הזית עם השום הכתוש, עשבי התיבול והמלח, ובעזרת מברשת סיליקון מורחים את התערובת על עיגולי הבצק. 8מכניסים את התבנית לתנור ואופים 10 דקות, עד שהכדורים מתחילים להזהיב. מוציאים, מורחים שכבת ציפוי נוספת ומחזירים לתנור. 9אחרי כ-20-25 דקות, כאשר הכדורים זהובים לגמרי, מוציאים את התבנית מהתנור. מניחים לצינון ומגישים. * רוצים עוד? בואו לסדנאות האפייה של בל קפצן וקרן לוי http://www.bell-food.co.il/ >> כל מתכוני המאפים שלנוhttps://www.mako.co.il/food-bakery?Partner=interlink ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |