לחמניה עם ממרח זיתים, אספרגוס וביצה עלומהאיציק הראל במנה שיכולה להתאים לכל שעה ביום. פשוט, קל להכנה ואפילו בריאאיציק הראל|מאסטר שף| פורסם01/11/1016:14 |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1כותשים את הזיתים עם קצת שום ופלפל שחור ושמן זית. 2. חוצים את הלחמניה וקולים בתנור, מוציאים ומורחים את ממרח הזיתים. 3. סוגרים את הבשר בצלייה במחבת עם שמן זית/חמאה ומכניסים לתנור להמשך הכנה. 4. חולטים את האספרגוס ומצננים במים קרים. 5. מקפיצים את הפטריות בשמן זית. להכנת ביצה עלומה:מרתיחים מים עם טיפה חומץ, יוצרים מערבולת בתוך המים ומכניסים את הביצה. הרכבת המנה:1מורחים על הלחמניה את ממרח הזיתים. 2. פורסים את הבשר על הלחמניה ומעל מניחים בעדינות ביצה עלומה, ובצד מניחים את האספרגוס והפטריות (ניתן לפזר פרמז'ן על האספרגוס). תגיות:מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3איציק הראל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A7+%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%9Cזיתים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9Dאספרגוס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%A1 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |