https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחמניה עם ממרח זיתים, אספרגוס וביצה עלומה

איציק הראל במנה שיכולה להתאים לכל שעה ביום. פשוט, קל להכנה ואפילו בריא

|מאסטר שף| פורסם16:14
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • זיתים שחורים

  • שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פילה בקר
  • לחמניות
  • ביצה
  • אספרגוס טרי
  • פטריות
  • שמן זית
  • חמאה

אופן ההכנה:

1כותשים את הזיתים עם קצת שום ופלפל שחור ושמן זית. 2. חוצים את הלחמניה וקולים בתנור, מוציאים ומורחים את ממרח הזיתים. 3. סוגרים את הבשר בצלייה במחבת עם שמן זית/חמאה ומכניסים לתנור להמשך הכנה. 4. חולטים את האספרגוס ומצננים במים קרים. 5. מקפיצים את הפטריות בשמן זית.

להכנת ביצה עלומה:מרתיחים מים עם טיפה חומץ, יוצרים מערבולת בתוך המים ומכניסים את הביצה.

הרכבת המנה:1מורחים על הלחמניה את ממרח הזיתים. 2. פורסים את הבשר על הלחמניה ומעל מניחים בעדינות ביצה עלומה, ובצד מניחים את האספרגוס והפטריות (ניתן לפזר פרמז'ן על האספרגוס).

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il