מאפינס קישואים, זיתים וריקוטההמאפינס האלה בריאים וטעימים בול באותה המידה, שזה מלא. עם קמח כוסמין 70 אחוז, גבינות, ירקות וגרעיני חמנייה - יש מצב שהם אפילו סוגרים לנו ארוחהזהר לוסטיגר בשן|לאכול טוב יותר| פורסם05/06/2207:00 ![]() צילום: דניאל לילה , לאכול טוב יותר |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עם 12 שקעים. 2טורפים ביצים בקערה גדולה. 3מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומוסיפים לקערה עם הביצים. מוסיפים קישואים, ריקוטה, גבינת פטה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים לבלילה אחידה. 4יוצקים את התערובת לשקעים עד שלושת רבעי מגובהם ומפזרים גרעיני חמנייה. 5אופים כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים. 6המאפינס יישמרו במקרר עד 3 ימים או בפריזר עד 3 חודשים. המתכון מתוך הספר "לאכול טוב יותר" מאת אשת הקולינריה והשפית זהר לוסטיגר בשן.לרכישת הספר https://meshulam.co.il/purchase?b=5991e6f8b1edf78d01426750cc687bd7 גיוונים* אפשר להשתמש בכל גבינה שאוהבים: גרוייר, מוצרלה, בולגרית או צפתית יתאימו כאן. אם משתמשים בגבינות מלוחות אפשר להפחית מכמות המלח במתכון. * אפשר לשחק עם עשבי התיבול ולהחליף חלק מהפטרוזיליה בתימין טרי או בטרגון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |