מאפה כבדים עם מנגולד וסלריחגיגה אפויה של כבדי עוף. מגישים לצד סלט עגבניות פיקנטי, ועפים לשמייםסתיו כהן|מאסטר שף| פורסם01/05/1211:22 ![]() |
המצרכים :לבצק:
למלית:
לסלט:
אופן ההכנה:1מעבדים במיקסר עם וו לישה את הקמח, החלמון, החמאה והמלח. מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד שהבצק אחיד. 2קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. קוצצים בינוני את עלי המנגולד והסלרי ומוסיפים. כשהנפח שלהם יורד מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים הכל יחד. 3מרדדים את הבצק ומסדרים אותו בתבנית, כולל הדפנות (לא משתמשים בכולו). מסדרים את המלית ומכסים בשכבה נוספת של בצק. 4אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 25-30 דקות. 5לסלט: קוצצים עגבניות, בצל סגול ופלפל חריף ומתבלים במלח, שמן זית ולימון. מגישים עם המאפה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:מאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9Dכבדים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9Dעלי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%9C%D7%99מנגולד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |