https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפה כבדים עם מנגולד וסלרי

חגיגה אפויה של כבדי עוף. מגישים לצד סלט עגבניות פיקנטי, ועפים לשמיים

|מאסטר שף| פורסם11:22
מאפה כבדי עוף, מנגולד וסלרי (תמונת AVI: mako)
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לבצק:

  • כוס וחצי קמח
  • 1 חלמון
  • 100 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • 2-3 כפות מים

למלית:

  • כבדים קצוצים בגודל ס"מ
  • בצל
  • 3-4 עלי מנגולד
  • 3-4 ענפי סלרי
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

לסלט:

  • עגבניות
  • בצל סגול
  • פלפל חריף
  • מלח
  • שמן זית
  • לימון

אופן ההכנה:

1מעבדים במיקסר עם וו לישה את הקמח, החלמון, החמאה והמלח. מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד שהבצק אחיד.

2קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. קוצצים בינוני את עלי המנגולד והסלרי ומוסיפים. כשהנפח שלהם יורד מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים הכל יחד.

3מרדדים את הבצק ומסדרים אותו בתבנית, כולל הדפנות (לא משתמשים בכולו). מסדרים את המלית ומכסים בשכבה נוספת של בצק.

4אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 25-30 דקות.

5לסלט: קוצצים עגבניות, בצל סגול ופלפל חריף ומתבלים במלח, שמן זית ולימון. מגישים עם המאפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il