כרובית אפויה בבשמלמאפה קרמי ומנחם שישדרג כל כרובית למנה שקשה לסרב לה. מנת צד מקסימה או עיקרית חלבית![]() צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים. 2מעבירים את הפרחים המבושלים למי קרח לעצירת הבישול. 3בסיר בינוני ממיסים על אש נמוכה חמאה עם השום הכתוש, עלי התימין והמוסקט. 4כשהחמאה נוזלית מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד שנוצרת עיסה אחידה ללא גושים. 5תוך כדי ערבוב מוסיפים את החלב. ממשיכים לערבב עד לרתיחה. 6מוסיפים מלח ופלפל וממשיכים בבישול על להבה נמוכה עוד 2-3 דקות אחרי רתיחה עד להתעבות של התערובת. 7מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית חסינת חום ומוזגים מעל את רוטב הבשמל בצורה אחידה. 10מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות עד שהכרוביות מזהיבות מלמעלה. >> לכל המתכונים לשבועות https://www.mako.co.il/food-shavuot/tnuva?Partner=interlink תגיות:כרובית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AAחמאה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%94תימין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9Fחליטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94אפייה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%94אגוז מוסקט https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96+%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%98בשמל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%9E%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |