https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קרקר-פטנט טורטייה

הטורטייה המכסיקנית הופכת לקרקר מרהיב

קרקרים משולשים (צילום: דניה ויינר, על השולחן)
צילום: דניה ויינר, על השולחן
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (36 מנות):

  • חבילה של 6 טורטיות מקמח לבן

  • 3-2 חלמונים בלולים
  • שומשום שחור יפני
  • שומשום בציפוי ווסאבי
  • צ’ילי גרוס
  • זרעי כמון
  • מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2. חותכים כל טורטייה ל-6 משולשים ומברישים בשכבה דקה של חלמון. 3. מפזרים על כל משולש תבלין שונה. ממליחים ומעבירים את המשולשים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 4. אופים 8 דקות, עד שהקרקרים מזהיבים יפה. מצננים ושומרים בכלי אטום.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il