פוקצ'ה בשרהלחם האיטלקי המפורסם במילוי משובח של בשר אנטריקוט קצוץ וזיגוג טחינה להשלמת הטעמיםחיים כהןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-93dcb2c9706c411001.htm|כל אחד רוצה להיות טבח| פורסם15/12/1013:38 ![]() |
המצרכים (6 מנות):
למלית
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק בבלנדר או מערבל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, בטמפ' של 25 מעלות. 2מחלקים את הבצק לכדורים וניגשים להכנת המלית. 3מערבבים בשר אנטרקוט קצוץ עם בצל קצוץ, עגבנייה קצוצה, ביצה וקורט פלפל שחור טחון, עד לקבלת תערובת אחידה. 4לוקחים כדור בצק, משטחים על תבנית אפייה, מוסיפים מעל את מלית הבשר ומכניסים לאפייה בחום 210 מעלות, למשך 8-10 דקות. 5כשהפוקצ'ה אפויה, מוציאים מהתנור, מפזרים עליה מעט טחינה דלילה יחסית ועלי פטרוזיליה קצוצים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fלחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dפוקצ'ה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A6%27%D7%94חיים כהן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%94%D7%9Fבשר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%A8טחינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94כל אחד רוצה להיות טבח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%9C+%D7%90%D7%97%D7%93+%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94+%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%98%D7%91%D7%97 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |