https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פוקצ'ה בשר

הלחם האיטלקי המפורסם במילוי משובח של בשר אנטריקוט קצוץ וזיגוג טחינה להשלמת הטעמים

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-93dcb2c9706c411001.htm|כל אחד רוצה להיות טבח| פורסם13:38
פוקצ'ה – בשר
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 קילו קמח שטיבל 2

  • 100 גרם קמח סמולינה דורום
  • 13 גרם שמרים טריים
  • 70 גרם סוכר
  • 20 גרם מלח
  • 650 מיליליטר מים קרים

למלית

  • בשר אנטריקוט קצוץ

  • בצל
  • פלפל שחור טחון
  • ביצים
  • עגבנייה
  • טחינה מוכנה ודלילה יחסית

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי הבצק בבלנדר או מערבל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, בטמפ' של 25 מעלות.

2מחלקים את הבצק לכדורים וניגשים להכנת המלית.

3מערבבים בשר אנטרקוט קצוץ עם בצל קצוץ, עגבנייה קצוצה, ביצה וקורט פלפל שחור טחון, עד לקבלת תערובת אחידה.

4לוקחים כדור בצק, משטחים על תבנית אפייה, מוסיפים מעל את מלית הבשר ומכניסים לאפייה בחום 210 מעלות, למשך 8-10 דקות.

5כשהפוקצ'ה אפויה, מוציאים מהתנור, מפזרים עליה מעט טחינה דלילה יחסית ועלי פטרוזיליה קצוצים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il