לחם פיסטוק ופולי קקאומתכון ייחודי ללחם מפנק בגוון מתקתק|מסעדת טאטי| פורסם25/02/1010:49 ![]() צילום: מסעדת טאטי |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר לשים: קמח, שמרים, סוכר, חלב, מחית פיסטוק וחלמונים. לשים את הבצק במשך 2 דקות במהירות נמוכה. 2מוסיפים את המלח ולשים עוד 8 דקות במהירות בינונית. 3כשהבצק אלסטי ומבריק מוסיפים את החמאה ולשים עוד 2 דקות עד שהבצק חלק. 4מוסיפים במהירות נמוכה את הפיסטוק ופולי הקקאו. 5מוציאים את הבלילה מהמיקסר ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה. לאחר שעה תופחים על הבצק ומוציאים את האוויר. מניחים לעוד שעה. 6מחלקים את הבצק ל- 2 כדורים, יוצרים מכל כדור כיכר לחם ומניחים בתבנית אפייה. 7מתפיחים את הלחם עד שהוא מכפיל את נפחו (התהליך עשוי לקחת בין שעה לשעתיים, תלוי בחום החדר). 8מורחים ביצה על פני הלחם ומפזרים פיסטוק גרוס (לא חובה). 9אופים בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהלחם מוכן. הלחם מוכן כשהוא משמיע קול חלול בזמן שטופחים עליו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |