https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפינס קמח תירס וזיתים

מאפה קטן וממכר לבראנץ' מפנק או סתם ככה לנשנש בין ארוחות

|ifeel http://www.ifeel.co.il/?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako| פורסם09:54
מאפינס קמח תירס וזיתים (צילום: בועז לביא,  יחסי ציבור )
צילום: בועז לביא, יחסי ציבור
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

  • 1/2 כוס קמח תירס

  • ½1 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • ½1 גביעי יוגורט
  • 75 גרם חמאה, מומסת
  • 2 ביצים
  • 1 כף פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מעושנת, מגוררת
  • 1 כוס בצל ירוק, קצוץ
  • 1 כוס עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס זיתים שחורים (רצוי מזן קלמטה), מגולענים וקצוצים

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים.

2מערבבים בקערה נפרדת את היוגורט, החמאה המומסת והביצים. מוסיפים לקערת החומרים היבשים ומערבבים.

3מוסיפים לתערובת את הפלפל, המוצרלה, הבצל הירוק, העגבניות, והזיתים ומערבבים.

4מעבירים את התערובת לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.

המתכון התפרסם באתרifeel http://www.ifeel.co.il/?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako. לקבלת גיליון במתנה לחצוכאן http://www.ifeel.co.il/page/15514?utm_source=mako&utm_medium=articletxtlnk&utm_campaign=mako

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il