חלות לשבתהמתכון של חנושה לחלות כל כך עושה לנו את זה, שבכלל לא בטוח שנצליח להתאפק איתן עד יום שישי. רק תראו את הבועות בבצק ותבינו על מה אנחנו מדבריםחנושה (בת חן שמעיה)https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-2230f22a84def81027.htm|mako אוכל| פורסם28/08/2406:17 ![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :ל-3 חלות גדולות או 6 בינוניות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר. 2מוסיפים את הנוזלים בהדרגה (מים ולאחר מכן ושמן) ולשים 8 דקות רצופות.
3מוסיפים מלח ולשים עוד 2 דקות לפחות. 4מוציאים את הבצק למשטח משומן ולשים בידיים משומנות עוד דקה. מתפיחים את הבצק עד הכפלת נפח.5מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו. 6מחלקים את הבצק ליחידות: ל-3 חלות גדולות של 4 רצועות כל אחת מחלקים ל-12 כדורים של 150 גרם; ל-6 חלות בינוניות של 3 רצועות - ל-18 כדורים של 100 גרם. 7קולעים חלות ומניחים לתפיחה שנייה של 20-30 דקות. 8מברישים את החלות בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים עד השחמה. לעוד מתכונים מטריפים של חנושה https://www.instagram.com/batchen_hanoosha ** במקום ביצה טרופה אפשר לפזר על החלות מעט קמח. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |