פשטידת תירס ופטריותפשטידה ביתית טעימה, כשרה לפסח ונטולת גלוטן. בתפקיד המייצב: קמח פולנטהתמי בן דוד|קולינריא http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=culinary| פורסם29/03/1214:36 ![]() צילום: תמי בן דוד, קולינריא |
המצרכים :לתבנית בגודל 22X30 ס"מ:
לתיבול:
אופן ההכנה:1מערבבים את התירס, הפטריות והגמבה ומחלקים שווה בשווה לשני חלקים (חלק יעובד במעבד מזון וחלק נוסיף אחר כך, עם הגבינה המגורדת). 2שמים במעבד מזון חצי מהתערובת, מוסיפים את היוגורט, החמאה, הביצים, קמח התירס (ללא גלוטן) והתיבול ומעבדים בתהליך קצר, רק עד לקבלת בלילה אחידה. 3מוסיפים את יתרת תערובת התירס-פטריות ואת הגבינה המגורדת, מערבבים לפיזור שווה ויוצקים לתבנית משומנת. רצוי גם לקמח בקמח שקדים (השימון חשוב לצורך התפיחה ולא כדי שהפשטידה לא תידבק). 4אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהפשטידה משחימה קצת. 5משהים מעט בתבנית, ומגישים חם עם סלט ירקות טרי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! *המתכון באדיבות הבלוגקולינריא http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1609976 תגיות:פשטידות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AAתירס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%99%D7%A8%D7%A1ללא גלוטן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%9C%D7%90+%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%9Fפטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |