לחם פרמזן של אדי מזרחייוצא העונה הראשונה של מאסטר שף עם מתכון למנה ראשונה שיכולה לשדרג כל ארוחה שלכם לבלי הכראדי מזרחי|mako| פורסם28/07/1110:28 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (8 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1שמים במיקסר את הקמח, השמרים, המלח והסוכר ומערבבים 3 דקות. 2מוסיפים את החמאה וכוס אחת של פרמזן ולשים 2 דקות במהירות בינונית. מוסיפים לאט לאט את המים ולשים 5 דקות נוספות, עד שמתקבל גוש בצק אחיד. מניחים להתפחה של כשעתיים, עד להכפלת הנפח. 3מחלקים את הבצק לשלושה כדורים, ומעצבים מהם כיכרות (אפשר גם לשטח למעין פוקצ'ות). מניחים לתפיחה של עוד כשעה. 4מחממים תנור לחום גבוה. מפזרים פרמזן ועלי תימין ואופים עד הזהבה (אם עיצבתם בגובה של פוקצ'ה - 12 דקות יספיקו. אם כיכר רגילה - 30-40 דקות). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |