https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קרואסון שקדים

תקועים עם קרואסון מאתמול? כך תשדרגו אותו למאפה מפנק עם קרם שקדים מתוק וקטיפתי

|מאפיית לחמים| פורסם07:32
קרואסון שקדים (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 יחידות קרואסון חמאה
  • סירופ סוכר - מביאים לרתיחה 500 גרם סוכר (2 כוסות) ו-1000 מ"ל מים (4 כוסות)
  • 100 גרם שקד פרוס מולבן

לקרם שקדים

  • 175 גרם חמאה קרה
  • 175 גרם סוכר (3/4 כוס סוכר)
  • 175 גרם שקד טחון
  • 175 גרם ביצים (3 ביצים גדולות)
  • 50 גרם קמח (3 כפות גדושות)
  • 25 מ"ל רום לבן (3 כפות)

אופן ההכנה:

1בעזרת וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שקד טחון ומערבבים.

2מוסיפים את הביצים בהדרגתיות, מערבבים עד להיטמעות הביצים במסה. עוצרים את המיקסר, מגרדים את הקרם מהדפנות.

3מוסיפים קמח, מערבבים עד להומוגניות. מוסיפים רום בהדרגה עד שנטמע במסה.

4מחממים תנור ל-175 מעלות.

5פותחים כל קרואסון לאורכו בעזרת סכין מסור (סכין לחם). טובלים כל קרואסון בסירופ סוכר וסוחטים מעט. ממלאים כל קרואסון בעזרת שק זילוף בקרם שקדים (או 2 כפות גדושות). סוגרים את הקרואסון, ומזלפים מעליו מעט קרם שקדים. מפזרים מעט שקדים פרוסים מעל כל קרואסון.

6אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-15-20 דקות. מצננים ובוזקים מעל כל קרואסון אבקת סוכר.

>> רוצים לדעת עוד על השקד הישראלי? http://apps.mako.co.il/common/AdvertiserRedirect.aspx?ad=israelalmond&Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il