קרואסון שקדיםתקועים עם קרואסון מאתמול? כך תשדרגו אותו למאפה מפנק עם קרם שקדים מתוק וקטיפתיאורי שפט ורינת צדוק|מאפיית לחמים| פורסם18/06/1207:32 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (6 מנות):
לקרם שקדים
אופן ההכנה:1בעזרת וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שקד טחון ומערבבים. 2מוסיפים את הביצים בהדרגתיות, מערבבים עד להיטמעות הביצים במסה. עוצרים את המיקסר, מגרדים את הקרם מהדפנות. 3מוסיפים קמח, מערבבים עד להומוגניות. מוסיפים רום בהדרגה עד שנטמע במסה. 4מחממים תנור ל-175 מעלות. 5פותחים כל קרואסון לאורכו בעזרת סכין מסור (סכין לחם). טובלים כל קרואסון בסירופ סוכר וסוחטים מעט. ממלאים כל קרואסון בעזרת שק זילוף בקרם שקדים (או 2 כפות גדושות). סוגרים את הקרואסון, ומזלפים מעליו מעט קרם שקדים. מפזרים מעט שקדים פרוסים מעל כל קרואסון. 6אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-15-20 דקות. מצננים ובוזקים מעל כל קרואסון אבקת סוכר. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fמאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94קרואסון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%9Fחמאה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%94שקדים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9Dצרפת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%A8%D7%A4%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |