https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 קילוגרם אטריות ביצים דקות

  • 3 כפות פלוס 2 כוסות שמן תירס
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קוביות דלעת מסוכרת (ניתן להשיג בחנויות לפירות מיובשים, ואם לא בא לכם לכתת רגליכם כדי להשיג אותה, אתם מוזמנים להחליף בצימוקים)
  • מלח ים גס לפי הטעם
  • 1 כף גרגירי פלפל שחור
  • 1 כף פלפל אדום
  • 1 כף גרגירי פלפל ירוק

אופן ההכנה:

1מבשלים את האטריות בהרבה מים ומלח ים עם 3 כפות שמן, עד שהן מתרככות. מסננים.

2בסיר שטוח מחממים את הסוכר ואת השמן עד שנוצר קרמל כהה. מוסיפים את הקרמל ואת השמן החמים לאטריות, ומערבבים.

3כותשים את שלושת סוגי הפלפלים ומוסיפים אותם לאטריות יחד עם קוביות הדלעת המסוכרת. מתבלים במלח ים גס.

4יוצקים את כל האטריות לתבנית עגולה ממתכת בקוטר 28 ס"מ. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך שעות אחדות בטמפרטורה של 150 מעלות, או משאירים בתנור למשך הלילה בטמפרטורה של 100 מעלות.

5הופכים על צלחת הגשה ומגישים.

>> אם כבר התנור עובד כל הלילה, לא תדחפו פנימה גם איזה ג'חנון?https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-bread/Recipe-1cf3fab66aa5d21006.htm?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il