קיגל קלאסי עם טוויסטארז קומרובסקי עם מתכון פחמימתי מנחם ומשמח לבבארז קומרובסקיhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-049cb2c9706c411001.htm|גלובס http://www.globes.co.il/| פורסם06/02/1111:01 ![]() צילום: Ishpashout, ויקיפדיה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את האטריות בהרבה מים ומלח ים עם 3 כפות שמן, עד שהן מתרככות. מסננים. 2בסיר שטוח מחממים את הסוכר ואת השמן עד שנוצר קרמל כהה. מוסיפים את הקרמל ואת השמן החמים לאטריות, ומערבבים. 3כותשים את שלושת סוגי הפלפלים ומוסיפים אותם לאטריות יחד עם קוביות הדלעת המסוכרת. מתבלים במלח ים גס. 4יוצקים את כל האטריות לתבנית עגולה ממתכת בקוטר 28 ס"מ. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך שעות אחדות בטמפרטורה של 150 מעלות, או משאירים בתנור למשך הלילה בטמפרטורה של 100 מעלות. 5הופכים על צלחת הגשה ומגישים. תגיות:קיגל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%99%D7%92%D7%9Cקוגל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%95%D7%92%D7%9Cאטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAצימוקים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9Dדלעת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%9C%D7%A2%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |