מתכון לגריסיני שומשוםבלי מיקסר ובלי יותר מדי בלגן - ויש לכם מקלות גריסיני שומשומיים אקסטרה טעימים. תוספת מושלמת לארוחה ומנת נשנוש עילאית בפני עצמה. אפשר גם בלי שומשום, אבל לדעתנו הוא ממש מוסיףיעל קצבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-ec21cee0defbc21004.htm|mako אוכל| פורסם22/07/2406:30 |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את מצרכי הבצק בקערה בעזרת כף. בסוף נעזרים בכפות הידיים ויוצרים כדור. מכסים את הבצק במגבת ונותנים לו לנוח כרבע שעה. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מחלקים את הבצק ל-16 ויוצרים מכל חתיכת בצק גליל יחסית דק. 4טובלים את גלילי הבצק בחלבון ביצה ולאחר מכן בשומשום. 5מניחים את מקלות הבצק המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל25-30 דקות עד שהגריסיני מזהיבים ומתקשים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב https://www.tiktok.com/@yaelkazav2לעוד מתכונים מעולים או באינסטגרם המהמם שלה https://www.instagram.com/yaelkazav/ בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |