פיצה פילו ב-2 דקות הכנהבאמת שאי אפשר להכין ארוחה בפחות זמן מזה: אתם רק צריכים דף פילו, רוטב פיצה, גבינה צהובה, ולתנור. ארוחת ערב מפנקת וטעימה בכלום עבודה (ואפשר אפילו להפיל את זה על הילדים) |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מניחים דף פילו על משטח העבודה. אוחזים במרכז וקווצ'צ'ים. עושים תנועת סיבוב עם היד (ראו סרטון). 3 שמים במרכז הפילו המסובב כף רוטב פיצה, גבינה צהובה, בזיליקום וזיתים. סוגרים את כל הקצוות. 4 הופכים את עיגול הפילו ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו. 5 מרססים את הפיצות בשמן. מכניסים לתנור ל-20 דקות או עד להזהבה. 6 מגישים לצד סלט ירקות, ביצה קשה וגבינת שמנת, לארוחת ערב מתוקתקת.
פיצה פילו ב-2 דקות הכנה. מקווצ'צ'ים ומניחים מילוי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
פיצה פילו ב-2 דקות הכנה. כמה חמודים | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|