https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

טורטיות ללא גלוטן

עלי טורטייה פריכים וריחניים בגרסה נטולת גלוטן

|טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין| פורסם12:36
טעים ללא גלוטן - טורטיות (צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין )
צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 3/4 כוס קמח קונדיטור

  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1/4 כוס קמח אורז מלא
  • 1/4 1 כפית גרעיני דלעת טחונים
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2 כפיות שמן
  • 3/4 כוס מים/חלב פושר

אופן ההכנה:

1מערבבים את החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים ומניחים את הבצק כ-20 דקות בטמפרטורת החדר.

2בוצעים מהבצק 8 כדורים ומרדדים כל כדור מהם לעלה טורטייה דק על משטח מקומח קלות.

3מתיזים ספריי שמן על מחבת טפלון שחוממה על להבה גבוהה. מטגנים את עלה הטורטייה עד שבחלקו העליון נוצרות בועות ובחלקו התחתון נוצרות נקודות שחומות. הופכים את הטורטייה ומטגנים עוד כדקה. מסירים מהאש ומניחים על מגבת. מכסים במגבת.

* ניתן להקפיא את הטורטיות אחרי הטיגון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il