טורטיות ללא גלוטןעלי טורטייה פריכים וריחניים בגרסה נטולת גלוטןרות טרכטמן|טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין| פורסם29/09/1312:36 ![]() צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים ומניחים את הבצק כ-20 דקות בטמפרטורת החדר. 2בוצעים מהבצק 8 כדורים ומרדדים כל כדור מהם לעלה טורטייה דק על משטח מקומח קלות. 3מתיזים ספריי שמן על מחבת טפלון שחוממה על להבה גבוהה. מטגנים את עלה הטורטייה עד שבחלקו העליון נוצרות בועות ובחלקו התחתון נוצרות נקודות שחומות. הופכים את הטורטייה ומטגנים עוד כדקה. מסירים מהאש ומניחים על מגבת. מכסים במגבת. * ניתן להקפיא את הטורטיות אחרי הטיגון. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |