https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קיש בלקני

אדי מזרחי נובר בזכרונות שלו מעבר לים ומגיש לנו גרסה מקורית למאפה הקיש הקלאסי

|מאסטר שף| פורסם15:52
המנה של אדי 2 (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • בצק פריך קלאסי

  • חציל
  • כרישה
  • זיתי קלמטה
  • עגבניות שרי
  • גבינת פטה
  • גבינת מנצגו ספרדית
  • שני מיכלי שמנת מתוקה
  • שלוש ביצים
  • נענע יבשה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1אופים את קלטית הבצק ושמים בצד. 2. חותכים את החציל לקוביות ומשחימים בתנור. 3. מטגנים קלות את הכרישה, העגבניות והזיתים במחבת ומוסיפים מלח ופלפל. 4. יוצקים את החציל ואת שאר הירקות על הבצק. 5. מערבבים בקערה נפרדת את השמנת עם הביצים ויוצקים על הירקות. 6. מפזרים גבינת פטה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות. 7. מגרדים גבינת מנצגו ומכניסים שוב לתנור עד שהגבינה משחימה. 8. מוציאים, מפזרים עלי נענע ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il