סהרוני גבינהמאפי גבינה קטנים, שובבים וכל כך טעימים שלא תאמינו כמה קל ומהיר להכיןגלי ברמןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-172704877657911006.htm|מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים http://www.ybook.co.il/htmls/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F_%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97_2.aspx?c0=21296&bsp=13600| פורסם27/01/1109:42 ![]() צילום: שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים |
המצרכים (40 מנות):
לקישוט
אופן ההכנה:1שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון לפי הסדר. מפעילים את המעבד בפולסים רק עד לקבלת בצק אחיד. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דקות. 2. מחממים תנור ל-175 מעלות. 3. את הבצק שהתקרר חותכים לכ-40 עיגולים שווים, מגלגלים כל אחד מהם לנקניק ויוצרים ממנו צורת סהר. את הסהרונים המוכנים מניחים על גבי תבנית גדולה ושטוחה, מרופדת בנייר אפייה. 4. מברישים את הסהרונים במעט מים, בוזקים עליהם את השומשום והפרמזן ואופים עד הזהבה, 10–12 דקות. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fמאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9Dלחמניות גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94כדורי גבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99+%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94קוטג' https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%95%D7%98%D7%92%27בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7בואיקס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%90%D7%99%D7%A7%D7%A1 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |