בריושהמאפה הצרפתי הכי מושלם שיש במילויים חגיגיים לכבוד ראש השנהבן עמי ברתיני שביט|בן עמי| פורסם26/08/1009:54 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):לבצק
למליות
למלית תפוח בדבש
למלית קרם שקדים ודבש
אופן ההכנה:1להכנת הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל החומרים לבצק למעט החמאה ולשים כחמש דקות עד לקבלת בצק חלק. 2מוסיפים חמאה לאט לאט, כל פעם 2-3 קוביות קטנות ולשים עד שהיא נטמעת בבצק. לשים עוד 5 דקות אחרי שכל החמאה נטמעת בבצק. מכסים ומניחים במקרר ללילה. 3מחלקים את הבצק ל-10 כדורים. מרדדים כל כדור למלבן בעובי 5 מ"מ, אורך כ-14 ס"מ ורוחב 6 ס"מ. 4מורחים על כל מלבן כ-60 גרם מלית. מקפלים לחצי באורך ועוד פעם לחצי ברוחב. 5שמים את מעטפות הבצק במנג'טים של סופלה חד פעמיים ומניחים בצד עד שהם מכפילים את נפחם. 6מחממים תנור ל 180 מעלות. 7מורחים את הבריושים בביצה. על בריוש התפוחים מפזרים סוכר מעורבב במעט קינמון. 8אופים כ-20 דקות עד שהמאפים מזהיבים ואפויים. אופציות למליות: 1ריבת רימונים 2מלית תפוח בדבש: מקלפים ופורסים את תפוחי העץ. מבשלים את התפוחים בסיר בתוספת 50 גרם דבש, רבע כוס מים, מיץ מחצי לימון ומקל וניל עד שהתפוחים מתרככים. קוצצים דק דק. 3מלית קרם שקדים ודבש: מעבדים במעבד מזון את כל מרכיבי הקרם. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fבריוש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A9מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94צרפתי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%A8%D7%A4%D7%AA%D7%99מאפין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9Fבצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7חמאה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |